Tinerei care îl acuză pe Neymar de viol i s-a făcut rău la audieri. Ce a dezvăluit poliției

Ultima actualizare: 08-06-2019 10:01

Najila Trindade, tânăra care îl acuză de viol pe Neymar, fotbalistul brazilian al echipei PSG, a fost audiată mai multe ore la un comisariat de poliţie din Sao Paulo.

Potrivit site-ului UOL, care a dezvăluit acest caz, depoziţia a fost filmată şi au asistat la ea numai femei poliţist. Sursa citată notează că femeia nu prezintă leziuni genitale, conform unui nou examen medical, cerut de poliţie după depunerea plângerii.

Mai multe imagini cu Najila în galeria foto a acestui articol

Tânăra ar fi urmat să le dea anchetatorilor o înregistrare video de şapte minute pe care a făcut-o a doua zi, 16 mai, după întâlnirea cu Neymar. O parte din acel film a circulat în mass-media. La poliţie, presupusa victimă a explicat că acea înregistrare era pe tableta ei, care i-a fost furată, luni, din propriul apartament. Potrivit avocatului Danilo Garcia de Andrade, înregistrarea respectivă era esenţială pentru confirmarea violului la care a fost supusă clienta sa.

Najila Trindad, care nu a depus plângere pentru furt, susţine că i-au mai dispărut din apartament un ceas şi bani. La uşa locuinţei, poliţia nu a găsit decât amprentele ei şi ale menajerei.

 

Tinerei i s-a făcut rău la audieri

 

După peste patru ore şi jumătate de audieri, tinerei i s-a făcut rău şi a fost dusă la spital pentru o cădere de tensiune.

Şi Neymar a dat declaraţii la poliţie, timp de aproape două ore, joi, la Rio de Janeiro, pentru un presupus delict cibernetic legat de scandalul acuzaţiei de viol la adresa sa.

La ieşirea din poliţie, Neymar le-a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut în ultima perioadă: “Vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru mesajele primite, prietenilor mei, tuturor celor mă însoţesc le mulţumesc pentru afecţiune”.

Avocata Maira Fernandes a declarat că fotbalistul a oferit toate clarificările necesare şi este liniştit.

Neymar a fost nevoit să dea declaraţii la secţia de combatere a criminalităţii informatice, după ce săptămâna trecută a prezentat, într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare, conversaţiile pe care le-a avut cu tânăra care îl acuză de viol şi agresiune, în care apar fotografii intime ale femeii, deşi acestea sunt uşor blurate.

După publicarea filmuleţului, eliminat imediat de Instagram pentru încălcarea regulilor reţelei de socializare, autorităţile au deschis o anchetă, deoarece în Brazilia este ilegală oferirea, distribuirea, transmiterea, vânzarea, publicarea sau dezvăluirea fotografiilor sau filmuleţelor cu conţinut sexual fără acordul persoanei din imagini. Pedeapsa pentru aceste delicte este de unul până la cinci ani de închisoare.

 

Ce acuzații i se aduc lui Neymar

 

 

Internaţionalul brazilian Neymar este acuzat de Najila Trindade că ar fi violat-o, în 15 mai, la Paris. Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi început să discute cu tânăra prin intermediul rețelelor de socializare, după care ar fi invitat-o la Paris. 

Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. La 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, la un moment dat, ar fi devenit violent şi ar fi violat-o. Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO