Finalul tragic al "Venetiei" din Galati intr-o benzinarie din Italia, ucisa de un client. Autoritatile spun ca se prostitua

Ultima actualizare: 28-11-2014 07:05

O romanca a fost ucisa cu sange rece intr-o benzinarie din Verona. Femeia de 46 de ani a fost batuta cu cruzime. In zona in care i-a fost gasit trupul, romanca obisnuia sa se prostitueze, spun autoritatile italiene.

Femeia era din Galati si locuia de 10 ani in Italia, impreuna cu logodnicul ei. Venetita Niacsu, sau Venetia cum ii spuneau apropiatii, avea 46 de ani, dar nu-si arata varsta.

Era o femeie maruntica, de un metru saizeci, cu parul rosu, bogat. Autoritatile italiene au aflat ca romanca locuia intr-un apartament impreuna cu logodnicul ei, tot un roman, si ca obisnuia sa se prostitueze chiar la periferia orasului Verona, in zona in care a fost gasita moarta sambata noaptea.

Un camionagiu i-a vazut trupul plin de sange, intins pe jos, si a sunat la politie. Pe trup anchetatorii i-au gasit mai multe urme de violenta, mai ales la nivelul fetei. Un martor din benzinarie le-a povestit carabinierilor ca a vazut cand Venetia a fost abordata de doi barbati dintr-o masina, cel mai probabil clienti de-ai ei.

 Maricica Tarpan, fosta colega de serviciu: "Muncitoare, harnica. Era foarte apreciata. Si de clienti, si de sefu, si colegii. Spiridus era."

Venetia era din Galati, unde a crescut la orfelinat. A razbit in viata si a lucrat din greu intr-un restaurant din oras. In urma cu 10 ani a plecat in Italia in cautarea unui trai mai bun. Visa sa se intoarca acasa in momentul in care aduna suficienti bani.

Femeia nu mai avea pe nimeni in Romania. Doar fostii colegi de munca si fostii vecini isi mai amintesc de ea.

"Stiu ca a lucrat o perioda ca ospatar la Continental, dupa care a lucrat la o firma de IT, pare-mi-se", spune un vecin.

Carabinierii analizeaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate in benzinarie pentru a strange cat mai multe indicii care ar putea duce la prinderea criminalului.

Pentru ca nu are rude in Romania, femeia va fi cel mai probabil inmormantata in Italia.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO