Putin a dezvăluit ce a vorbit cu Melania Trump la Summitul G20. ”Era foarte interesată”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 08 Martie 2018 14:17
Categorie: Stiri externe
vladimir putin melania trump

”Urși, tigri și beneficiile maternității”. Sunt subiectele pe care le-au abordat Vladimir Putin și Melania Trump la Summitul G20, când au atras atenția, după ce au petrecut mai mult timp împreună la cina organizată în cadrul evenimentului.

Cei doi au avut parte de o întâlnire scurtă la Summitul G20 de la Hamburg din iulie 2017, iar fotografiile cu soția lui Donald Trump râzând cu poftă la glumele lui Putin au trezit multe speculații în presa americană.

Într-un interviu, Putin a declarat că a avut o întrevedere cu Melania Trump și au discutat despre beneficiile maternității în Rusia în timpul cinei organizate în cadrul acestui eveniment.

vladimir putin melania trump

Era foarte interesată de acest lucru. A fost surprins de cât de mari sunt beneficiile noastre în ceea ce privește maternitatea”, a afirmat putin, potrivit rt.com.

Inspirat de prima parte a interviului, în care Putin a vorbit despre experiența sa de recrutare în KGB din Germania, jurnalistul l-a întrebat dacă a încercat să le recruteze.

Nu, nu am mai făcut asta de foarte mult timp”, a răspuns râzând președintele, care a fost agent de informații în perioada sovietică. ”Deși mi-a plăcut să fac asta, dar a fost treaba mea cu mulți ani în urmă”, a continuat liderul rus.

vladimir putin melania trump

Putin a mai spus că a discutat cu prima doamnă a SUA despre natura frumoasă din Rusia, despre urşii din Kamceatka și tigrii siberieni, precum și despre bucuriile pescuitului.

Așa cum era de așteptat în astfel de cazuri, m-am lăudat puțin”, a mai spus Putin.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: rt.com

VIDEO PROTVPLUS.RO