Panica intr-un oras din Olanda, unde doi tigri au scapat dintr-un adapost pentru feline. Anuntul facut de Politie pe Twitter

Ultima actualizare: 17-05-2016 07:01
tigru de Sumatra - Getty

Doi tigri au scapat sambata dintr-un adapost pentru feline din orasul Oldeberkoop, nordul Olandei, a anuntat politia locala pe Twitter, relateaza Sky News.

Medici veterinari inarmati cu pusti cu anestezice si agenti de politie sprijiniti de un elicopter au inceput, la ora locala 10:45, cautarile pentru capturarea celor doua feline.

''Vom incerca sa aducem animalele tefere si sanatoase la adapost'', au transmis fortele de ordine. Felinele, Radjah si Dehli, au fost localizate la un moment dat si s-a tras cu tranchilizant in una din ele, insa acesta nu a avut efect.

Nathalie Schubart, purtatoarea de cuvant a Politiei locale, le-a recomandat oamenilor sa nu-si paraseasca locuintele, pentru ca cei doi tigri "pot fi foarte periculosi".

Locuitorii din zona au fost informati despre iesirea celor doi tigri in zona din afara adapostului, a indicat politia locala.

Cei doi tigri au scapat dintr-un adapost pentru feline mari, unde se afla animale ale gradinilor zoologice, circurilor sau ale unor persoane particulare.

Potrivit politiei, este posibil ca cele doua feline sa fi iesit printr-o zona unde au gasit o bariera lasata deschisa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO