O româncă din Anglia caută cu disperare un bărbat misterios cu care a flirtat la magazin. ”Cine și unde ești?”

Ultima actualizare: 15-08-2020 15:10
O româncă din Anglia caută cu disperare bărbatul misterios cu care a flirtat la magazin. ”Cine și unde ești?”
Facebook/ Ana Palmer

O româncă stabilită în Marea Britanie îl caută cu disperare pe bărbatul atrăgător cu care a flirtat într-un supermarket. ”Ia legătura cu mine și hai să vedem unde va duce asta”, i-a transmis femeia în postarea distribuită pe rețelele sociale.

 

Ana Palmer a spus că a schimbat câteva priviri și cuvinte cu acest misterios bărbat la supermarketul Lidl din Tavistock, Devon, înainte ca acesta să se urece în mașină și să plece, scrie Mirror.

Acum, românca stabilită de 18 ani în Marea Britanie cere ajutor comunității pentru a-l găsi.

Tânăra care se prezintă a fi consultant în materie de frumusețe a spus că au schimbat câteva priviri și și-au zâmbit în timp ce își alegeau un aparat pentru gătit orez.

După ce a ieșit în parcarea supermarket-ului, bărbatul și-a scos masca și i-a mai zâmbit o data înainte de a se urca în mașină și a pleca.

 

”Sper ca prima noastră înâtlnire să nu fie și ultima”

 

Românca apelează acum la ajutorul comunității pentru a-l găsi pe bărbatul atrăgător, cu părul închis la culoare, de aproximativ 30 de ani.

„Cine și unde ești? Erai cu un Audi alb (în mod intenționat am stat mai mult să îmi pun cumpărăturile în portbagaj, tocmai pentru a te vedea mai bine) și ai glumit cu mine de parcă nu mai conta nimic, așa că eu bănuiesc că ești singur! Ia legătura cu mine și hai să vedem unde ne duce asta! Sper ca prima noastră întâlnire la Lidl să nu fie și singura", a scris Ana Palmer.

Postarea a strâns zeci de comentarii și mulți i-au urat româncei noroc, dar nimeni nu a putut să-l identifice pe misteriosul bărbat.

„Am simțit că trebuia să fac ceva. Am vrut să vorbesc cu el, dar nu pot să-mi dau întâlniri sau să vorbesc cu bărbați când e și fiica mea de față”.

 

”Unul dintre noi va trebui să renunțe la aparatul său de gătit”

 

Ana a adăugat că amândoi purtau mască, ceea ce a îngreunat și mai mult lucrurile.

Românca a spus că bărbatul avea circa 1,9 m înălțime, era în tricou și pantaloni scurți, dar era elegant și bine îngrijit.

”Nu e nicio presiune, putem doar să ne întâlnim la o cafea sau ceva de genul ăsta”, i-a transmis românca.

Dar Ana i-a făcut și o sugestie cât se poate de transparentă: ”Dacă ne vom cunoaște, unul dintre noi va trebui să renunțe la aparatul său de gătit orez, pentru că nu vom avea nevoie de două”.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO