Caz șocant în Spania. Româncă obligată de soț și socri să se prostitueze

Ultima actualizare: 11-08-2020 22:28
Caz șocant în Spania. Româncă obligată de soț și socri să se prostitueze
Getty

Doi cetățeni români, soț și soție, au fost arestați în Spania pentru că și-au obligat nora să se prostitueze. În dosar este anchetat și soțul femeii, care era șantajată că i se va lua fiica dacă nu se prostitua.

 

Polițiștii din Costa Blanca au arestat un cuplu de români pentru că și-au obligat un membru al familiei să se prostitueze, scrie Euro Weekly News.

Cei doi soți, în vârstă de 45, respectiv 47 de ani, își forțau nora să practice prostituția, iar aceleași acuzații au fost aduse fiului și soțului femeii, deși aceștia nu se mai aflau în Spania în momentul arestării familiei.

Ancheta a început după ce poliția a aflat că o tânără a fost forțată să se prostitueze atât în Spania, cât și în Germania, de către soțul său și părinții acestuia.

În timpul investigațiilor, oamenii legii au aflat că tânăra trebuia să-i dea soțului său toți banii pe care îi câștiga, iar dacă acesta nu era, îi lăsa soacrei.

În plus, femeia era bătută frecvent și amenințată de soțul său și familia acestuia.

 

Era obligată să le predea 300 de euro zilnic

 

Victima era dusă acasă la clienți sau lăsată pe diverse străzi cunoscute pentru practicarea prostituției, unde era însoțită fie de soțul ei, fie de socru.

Femeia era obligată să le predea 300 de euro zilnic, iar dacă nu reușea era obligată să lucreze și în week end.

Polițiștii au aflat că tânăra a fost forțată să se prostitueze prin șantaj, deoarece familia soțului o amenința că îi vor lua fiica dacă nu se va conforma.

Socrii femeii au fost eliberați și sunt plasați sub control judiciar.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO