O prezentatoare de stiri a aflat, in direct, ca sotul ei a decedat intr-un accident rutier. Cum a reactionat. VIDEO

Ultima actualizare: 12-04-2017 07:15
supreet kaur

O prezentatoare din India a aflat, in direct, ca sotul ei a decedat in urma unui accident rutier, in timp ce aceasta prezenta stirile de ultima ora.

Supreet Kaur, prezentatoare la postul IBC24, in statul Chhattisgarh, a reliazat ca partenerul ei a fost implicat intr-un accident rutier mortal in urma imaginilor care au rulat pe ecran, potrivit Indian Express, citat de cei de la The Telegraph.

Ea a continuat sa mai prezinte stirile inca zece minute, ca mai apoi sa izbucneasca in lacrimi, atunci cand jurnalul s-a incheiat. Sotul jurnalistei, Harshad Kawade, se afla intr-un autoturism, impreuna cu alte cinci persoane, cand un autocamion a intrat in vehicul.

“Autoturismul era complet avariat, trei oameni au murit, iar alte doua persoane au fost ranite grav”, a declarat un agent.

Un editor de la postul IBC 24 a adaugat: “In timp ce citea stirile, si-a dat seama ca era masina sotului ei. Chiar daca reporterul prezent la fata locului nu a specificat numele victimelor, echipa si-a dat seama ca Supreet a intuit ce s-a intamplat. Si echipa de productie aflase acest aspect, dar nu i-a putut spune, fiindca era in direct.

Profesionalismul si datoria fata de aceasta meserie au ajutat-o sa continue sa prezinte stirile pentru inca zece minute. Imediat ce camerele au incetat sa mai filmeze, ea a inceput sa isi sune rudele si sa izbucneasca in lacrimi. Dupa aceea, a parasit platoul pentru a se indrepta catre locul accidentului.”
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO