O mamă, nevoită să aleagă între cei doi copii, după ce mașina a luat foc. VIDEO


Ultimul update: Marti 12 Martie 2019 15:27
Data publicarii: Marti 12 Martie 2019 14:35
Categorie: Stiri externe
Incendiu mașină

O mamă a doi copii a trebuit să ia cea mai grea decizie din viața ei. Femeia a trebuit să aleagă copilul pe care să îl salveze primul, după ce mașina sa a luat foc în parcarea unui magazine, potrivit Hull Daily Mail.

Emily Smith, în vârstă de 26 de ani, se afla în mașină împreună cu fiul său, în vârstă de 11 luni, și cu fiica sa în vârstă de trei ani.

Emily a declarat că în momentul în care a pornit mașina, a început să iasă foarte mult fum, iar la scurt timp au început să iasă flăcări de sub mașină.

În timpul haosului, un bărbat care se afla în zonă s-a apucat să stingă flăcările. Astfel, femeia a putut ieși din mașină pentru a-i salva și pe copii.

„Copilul meu, în vârstă de trei ani, țipa și era conștient de ceea ce se întâmpla, așa că am apucat mai întâi centura de siguranță și am scos-o pe fată”, a spus Emily.

Apoi, femeia a încercat să își salveze și copilul de 11 luni, dar centura sa de siguranță era înțepenită. „Scaunul începea să se topească din cauza căldurii și până la urmă l-am dezbrăcat și am fugit cu el din mașină”, a mai povestit Emily.  

Sursa: Daily Mail

Tags: copii, masina, incendiu,

VIDEO PROTVPLUS.RO