O femeie a fost găsită moartă într-un container pentru donații, după ce a rămas blocată înăuntru

Dată publicare: 05-04-2021 15:33
Dată actualizare: 05-04-2021 16:10


O femeie a fost găsită moartă într-un container pentru donații, după ce a rămas blocată înăuntru

Tragedie în Burleigh, Australia. O femeie a fost găsită moartă, luni, într-un container pentru donaţii amplasat lângă un magazin care se ocupă cu acte de caritate, informează The Sun.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit de un agent de curățenie în afara centrului comercial Stockland. Femeia ar fi încercat să ia din lucrurile lăsate în container, dar a rămas blocată în interior.

Poliția și paramedicii au fost chemați la fața locului imediat după ora 07:00, dar a fost prea târziu. Aceștia au constat decesul persoanei respective.

Femeia, care avea aproximativ 30 de ani, a murit ca urmare a unui accident nefericit. Anchetatorii cred că s-a lovit de capacul containerului în momentul în care se agăţase să iasă. Decesul nu este considerat suspect de poliţia din Queensland.

După producerea acestei tragedii, centrul comercial a fost temporar închis, iar pompierii au încercat să taie containerul pentru a scoate trupul neînsufleţit al femeii afară, urmând ca la fața locului să ajungă medicul legist local.

Momentan, femeia nu a fost identificată.

Sursa: thesun.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO