Monstrul care a socat SUA: a rapit, violat si tinut prizoniere 12 fete. Una dintre ele, vanduta de parintii din secta Amish

Ultima actualizare: 22-06-2016 01:19

In Pennsylvania, un anume Lee Kaplan, de 51 de ani, va fi judecat pentru abuzuri sexuale si rapire dupa ce, in casa sa, au fost descoperite 12 fete.

Pe cea mai mare, spun autoritatile, ar fi primit-o "in dar" de la parintii ei din secta Amish, pentru ca i-a imprumutat cu bani ca sa-si salveze ferma. Numai ca, timp de patru ani, individul a abuzat-o sexual pe adolescenta, care i-a nascut doi copii.

Iar parintii "salvati" de la ruina finaciara au dus recunostiinta si mai departe. S-au mutat in casa lui Kaplan alaturi de celelalte fete ale lor.

O femeie din Pennsylvania a sunat la protectia copiilor, dupa ce a avut suspiciuni ca se intampla ceva in vecini, nu departe de casa ei: "Am remarcat ca acesti copilasi, de fapt erau doar fetite, ieseau foarte rar pe afara, abia daca zareai una sau doua..."

Apelul telefonic a condus autoritaile la descoperirea unui caz socant. Politia a gasit - inchise intr-o casa din cartier - 12 fete, cu varste cuprinse intre 6 luni si 18 ani. Niciuna nu avea certificat de nastere si nici nu era inscrisa la vreo scoala...

Apoi, anchetatorii au aflat ca acest individ - Lee Kaplan, de 51 de ani - a primit-o ... "in dar" pe cea mai mare dintre fete, chiar de la parintii ei, care traiesc intr-o comunitate Amish din Pennsylvania. Acum fata are 18 ani, dar Kaplan a abuzat-o sexual inca de la varsta de 14 ani. Si - spune politia - i-a nascut doi copii.

"Parintii", si-au dat fiica adolescenta drept plata in contul unei datorii pe care o aveau fata individ, dupa ce acesta i-ar fi imprumutat cu bani ca sa-si poata pastra ferma.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO