Momentul in care un rechin moare dupa ce este scos din apa de turisti si salvamari pentru poze

Ultima actualizare: 23-06-2016 01:01
selfie cu rechinul

Selfie-urile nu fac victime doar in randurile oamenilor, ci mai nou si in randul vietatilor marine. Un rechin a murit pe o plaja din Republica Dominicana dupa ce a a fost scos din apa de mai multi barbati pentru a se poza cu el.

Incidentul s-a petrecut pe o plaja din statiunea Punta Cana. Mai multi oameni s-au repezit cu funii in apa, au prins rechinul si l-au tras la mal. Pentru ca se zbatea, barbatii l-au imobilizat cu un colac de salvare si mai multe bucati de lemn, relateaza The Independent.

Pe retelele de socializare au aparut mai multe fotografii cu vietatea muribunda inconjurata de turisti, printre care se aflau si copii, toti veseli si sambitori. Acestia s-au urcat pe el si au inceput sa il traga de coada. Animalul a murit in final pe plaja.

Cativa dintre oamenii care au luat parte la aceasta scena erau salvamarii complexului hotelier Hard Rock. Barbatii vor fi sanctionati pentru gestul lor.

"Acest incident este impotriva standardelor noastre de protejare a mediului." a declarat un reprezentant al hotelului.

Astfel de incidente incep sa se inmulteasca in ultima vreme. Un barbat a scos din apa un rechin pe o plaja din Florida si mai multi turisti au ajuns sa omoare un pui de delfin pentru ca s-au inghesuit sa isi faca poze cu el.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO