Moartea misterioasă a unei femei din SUA. A fost găsită fără suflare după ce s-a dat într-un rollercoaster

Dată publicare: 10-07-2021 09:52
Dată actualizare: 10-07-2021 09:55


deces

O femeie în vârstă de 47 de ani a murit în mod misterios după ce s-a dat într-un roller coaster din Indiana, SUA, scrie Daily Mail

Femeia, din Ohio, a fost găsită inconștientă după ce s-a oprit rollercoaster-ul în care s-a dat. Incidentul a avut loc vineri seară, în parcul Holiday World din Indiana.


Nu a fost clar cum a murit până miercuri, când medicul legist din Dubois, Indiana, a enumerat trei cauze ale decesului: pierderea internă severă de sânge, ruperea unei artere și forțele de gravitație și accelerație de la rollercoaster, potrivit The Indianapolis Star.


Fiul ei, Gunnar Merker, și tatăl său, Gary Merker, au declarat la câteva zile după moartea lui Jankovic că erau pasionați de plimbările cu rollercoasterul și le plăcea să meargă la parcurile de distracții. ''Se duceau peste tot, în diferite parcuri de distracții, asta era treaba lor și da, mai fuseseră acolo. Pur și simplu nu știu ce s-a întâmplat de data asta''.


Deși parcul de distracții este listat ca a treia cauză de deces, nu a fost factorul principal care să contribuie. ''A fost doar o reacție pe care corpul ei a avut-o la călătorie. Nu a avut nimic de-a face cu vreo defecțiune sau ceva, în ceea ce privește siguranța și acest tip de lucruri.'' Moartea ei a fost considerată un accident, potrivit Daily Mail.


Matt Eckert, președintele și CEO-ul Holiday World & Splashin 'Safari, a afirmat într-o declarație prin e-mail către DailyMail.com că rugăciunile angajaţilor parcului de distracții ''continuă să se îndrepte către familia Dawn, prietenii și toți cei afectați de pierderea ei''. ''Siguranța și bunăstarea oaspeților noștri și a membrilor echipei este preocuparea noastră numărul unu în fiecare zi. Plimbările și atracțiile parcului au oferit milioane de experiențe sigure și palpitante de-a lungul anilor.''


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO