Mike Tyson nu va fi urmărit penal după ce a bătut un pasager într-un avion

Ultima actualizare: 11-05-2022 08:39
Mike Tyson
Getty

Fostul mare boxer Mike Tyson, 55 de ani, nu va fi urmărit penal pentru că luna trecută a bătut un pasager agitat şi probabil beat care l-a deranjat la bordul unui avion, informează News.ro, care citează lefigaro.fr.

Aşa a decis procurorul din California responsabil cu examinarea incidentului, citat de presa americană. Această decizie se bazează "pe împrejurările din jurul confruntării", aşa cum le arată videoclipurile şi mărturiile, în special "comportamentul victimei", explică într-un comunicat de presă procurorul din San Mateo, Steve Wagstaffe.

Incidentul a avut loc pe 20 aprilie înainte ca un zbor JetBlue să decoleze din San Francisco spre Florida.

Fostul pugilist l-a lovit în mod repetat pe acest pasager la câteva minute după îmbarcare. Acesta din urmă, un bărbat de 36 de ani, părea beat şi a strigat nepoliticos către pasagerii care se urcau în avion, a declarat procurorul Wagstaffe pentru Los Angeles Times.

Au existat, de asemenea, rapoarte despre o sticlă de apă din plastic aruncată către Mike Tyson, care stătea aşezat în faţa acestui pasager.

"Acest dosar nu se încadrează în justiţia penală", a spus procurorul, adăugând că "dacă părţile doresc să înceapă un proces civil, acesta poate avea loc indiferent de această decizie”.

Nici victima, nici Mike Tyson nu au dorit să se iniţieze proceduri penale, a spus procurorul în comunicatul său de presă.

Fostul campion fusese debarcat din avion în urma incidentului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO