Melania Trump, supărată pe soțul ei din cauza presupuselor aventuri

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Melania Trump
Pro TV

Relaţia cuplului prezidenţial american pare să se fi răcit, dacă judecăm după gesturile din ultimele luni ale primei doamne.

Ea şi-a anulat o deplasare cu soţul ei şi, de mai multe ori, a preferat să călătorească singură, deşi aveau aceeaşi destinaţie. Iar de la începutul acestui an au apărut împreună în public de numai două ori.

Vedeta porno Stormy Daniels susţine că a avut o aventură cu Donald Trump în 2006, iar avocatul acestuia a recunoscut că i-a dat bani ca să nu vorbească despre asta înainte de alegeri. Imediat ce s-a aflat despre plată, Melania Trump şi-a anulat călătoria prevăzută la Davos împreună cu soţul ei. Apoi s-a dus singură la Mar-a-Lago, proprietatea din Florida a cuplului.

Casa Albă s-a mulţumit să sublinieze că prima doamnă are dreptul la intimitate, iar Melania s-a concentrat pe îndatoririle ei oficiale. Dar, la discursul despre starea naţiunii, ea şi soţul ei au mers separat la Capitoliu, încălcând tradiţia.

Randi Kaye, corespondent CNN: "Câteva săptămâni mai târziu, la jumătatea lunii februarie, s-a aflat de altă presupusă aventură din 2006, cu un fost model Playboy. Trump a negat, dar după apariţia zvonurilor, când cuplul a plecat la Mar-a-Lago, Melania Trump nu a luat elicopterul oficial, mergând cu propriul convoi spre baza aeriană Andrews, unde s-a alăturat soţului ei în Air Force One."

În aceeaşi lună, doamna Trump a avut o scurtă apariţie alături de soţul ei, după atacul armat de la liceul din Parkland, Florida. L-a însoţit şi într-o vizită în Ohio, dar fiecare a avut alt program - el a ţinut un discurs, ea a vizitat un spital de copii. Totuşi, nu e prima oară când Donald Trump e acuzat de infidelitate sau comportament indecent.

"Sunt atras automat de femei frumoase, încep să le sărut imediat. Sunt ca un magnet. Le sărut pur şi simplu", spunea actualul președinte.

Înainte de alegeri, Melania Trump respingea această înregistrare făcută de prezentatorul unei emisiuni, descriind-o drept "o discuţie ca între bărbaţi".

AMB SUBTITRATA
"A fost păcălit, provocat de prezentator să spună lucruri obscene şi rele."

L-a apărat din nou pe preşedintele american atunci când mai multe femei au ieşit în faţă acuzându-l că le-a sărutat şi le-a pipăit fără acordul lor.

"Îl cred pe soţul meu, îl cred pe soţul meu. Verifică cineva trecutul acestor femei? Nu au nicio dovadă", spunea Melania.

De această dată însă, se zvoneşte că Melania Trump s-a supărat pentru că a aflat din presă de faptul că Stormy Daniels a fost plătită ca să păstreze tăcerea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO