INCREDIBIL! O femeie din Bulgaria a adus pe lume gemeni la 62 de ani

12-05-2010 00:00


INCREDIBIL! O femeie din Bulgaria a adus pe lume g...
INCREDIBIL! O femeie din Bulgaria a adus pe lume g...

Si-a dorit toata viata sa devina mama si a reusit...la 62 de ani. Este povestea celei mai varstnice mame din Bulgaria, de meserie medic psihiatru, care a adus pe lume gemeni.

Cele doua fetite s-au nascut cu doua luni inainte de termen si sunt extrem de firave, cantarind mai putin de un kilogram fiecare.

Mama lor a apelat la fertilizarea in vitro dupa ce a incercat, fara succes, sa adopte. Autoritatile au refuzat-o tocmai din cauza varstei, insa femeia nu a renuntat la visul ei.

Aceasta a ramas, in cele din urma, insarcinata folosind ovulele altei femei.

"Mi-am dorit foarte mult sa devin mama si sa am multi copii. M-am gandit cateva luni inainte de a decide ca trebuie sa fac tot ce imi sta in puteri pentru a imi indeplini visul", a declarat proaspata mamica, Krassimira Dimitrova.

Femeia locuieste in Ruse si este psihiatru la un spital din oras. Culmea este ca, pana la aceasta varsta, nu a mai incercat niciodata sa ramana insarcinata. Iar fertilizarea in vitro a reusit din a doua incercare.

"Sunt recunoscatoare colegilor mei, medicii care m-au ajutat sa devin mama, pentru profesionalismul de care au dat dovada. Sunt fericita si pentru faptul ca am reusit sa raman insarcinata atat de repede si ca am avut o sarcina usoara pana la inceputul lunii a 8-a."

Krassimira este necasatorita, insa este convinsa ca nu va avea nicio problema in a creste singura copii. Proaspata mamica spune ca se simte excelent dupa nastere.

Ei sunt cei mai batrani parinti din lume! FOTO

Cele mai ciudate mame din lume! GALERIE FOTO

VIDEO PROTVPLUS.RO