Ei sunt cei mai batrani parinti din lume! FOTO

10-05-2010 00:00

Nanu Ram Jogi

Au varsta la care ar trebui sa fie bunici si nicidecum parinti de bebelusi, insa oamenii din imaginile alaturate se pot mandri cu astfel de performante.

Indianul Nanu Ram Jogi a devenit cel mai batran tata din lume in 2007, cand cea de-a patra nevasta l-a facut proaspat tatic, la 90 de ani. Barbatul are 21 de copii.

Recordul de cel mai batran tata din Marea Britanie este detinut de Gerry Burks, 75 de ani. Barbatul, confundat la maternitate cu tatal sotiei sale de 41 de ani, spune ca isi datoreaza virilitatea unei diete  bazate pe banane.

O femeie din India, in varsta de 70 de ani, a nascut, in 2008, prin cezariana, doi gemeni: un baiat si o fata. Sotul sau, in varsta de 77 de ani, a facut tot posibilul sa-i indeplineasca dorinta: si-a ipotecat terenul si a imprumutat bani ca sa-i plateasca un tratament pentru a ramane insarcinata.

Si romanca Adriana Iliescu merita a fi amintita. Femeia a socat o lume intreaga pe 16 ianuarie 2005, cand a dat publicitatii informatia conform careia nascuse prin fertilizare in vitro o fetita sanatoasa, la varsta de 66 de ani.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO