Gafa incredibila! Sarah Palin crede ca Africa este o tara

Ultima actualizare: 25-10-2012 21:33
Sarah Palin

Oamenii care au condus campania electorala a lui John McCain, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, au fost socati de lipsa de cunostinte elementare ale guvernatorului de Alaska, Sarah Palin, informeaza news.sky.com.

Ea nu intelegea ca Africa este un continent si nu o tara si, mai mult, a intrebat daca Africa de Sud nu era decat o regiune din tara, opusa unui alt stat din continent.
Carl Cameron, corespondent Fox News
Intrebata care sunt  tarile care fac parte din Acordul Nord-American pentru Liber-Schimb, o tematica majora a campaniei electorale, Sarah Palin a fost incapabila sa le enumere.

Surse din personalul de campanie al lui McCain au declarat ca Palin era o impatimita a cumparaturilor si ca, desi pasiunea sa a costat bugetul partidului 150.000 de dolari, ea a cheltuit sume enorme pentru haine in plus.

Dupa infrangerea pe care John McCain a suferit-o in fata democratului Barack Obama in alegerile din 4 noiembrie, guvernatorul de Alaska a respins afirmatiile conform carora candidatul republican ar fi pierdut alegerile dupa ce a ales-o pe ea drept partener in tandemul republican, in pofida sondajelor care arata ca ea a reprezentat un handicap pentru senatorul de Arizona.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO