La placinte Palin, la razboi inapoi! Nu-si asuma infrangerea lui McCain

Ultima actualizare: 06-10-2012 15:25
Sarah Palin

Sarah Palin a refuzat sa isi asume responsabilitatea pentru infrangerea suferita de John McCain in fata lui Barack Obama in alegerile prezidentiale americane, anunta AFP.


Guvernatorul de Alaska a respins afirmatiile conform carora candidatul republican ar fi pierdut alegerile dupa ce a ales-o pe ea drept partener in tandemul republican, in pofida sondajelor care arata ca ea a reprezentat un handicap pentru senatorul de Arizona.

"Nu cred ca (...) prezenta mea in tandemul republican a fost mai importanta decat criza economica in care America s-a regasit in urma cu doua luni si ca pot fi responsabila pentru infrangerea suferita de John McCain", a declarat ea intr-un interviu pentru CNN.

Ea a adaugat ca, in cazul in care prezenta sa a afectat intr-un mod sau altul candidatura lui McCain, regreta acest lucru.
"Credeam ca era randul sau, este curajos, intelept si are experienta. Cred ca ar fi reprezentat cea mai buna alegere. Insa nu este alegerea pe care americanii au facut-o de aceasta data", a precizat ea.

Palin, in varsta de 44 de ani, mama a cinci copii, a fost prima femeie care a candidat la vicepresedintie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO