Două femei din Anglia, condamnate la închisoare după ce au scuipat mai mulți polițiști strigând că au coronavirus

Ultima actualizare: 13-06-2020 15:41
femei bete
Twitter

O femeie din Anglia a strigat ”am coronavirus”, iar o altă femeie a bătut un ofițer de poliție cu un suport pentru hârtie igienică din piatră la o petrecere ilegală, scrie TheSun

Cele două femei aflate în stare de ebrietate au fost arestate după ce un ofițer de poliție a suferit o tăietură la nivelul capului care a necesitat o intervenție chirurgicală.

Ofițerii au fost chemați să oprească o petrecere, pe 8 aprilie, înainte ca Bayleigh Meadows și Millie Robinson să devină violente.

Poliția a fost întâmpinată cu un val de nemulțumiri când au sosit, iar Robinson, 21 de ani, s-a întoars spre ofițer și l-a scuipat, strigând: „Am corona, aveți grijă”.

Agitația s-a mutat apoi pe hol apartamentului în care avea loc petrecerea, Robinson lovind un alt polițist cu picioarele.

Bayleigh Meadows, de asemenea, 21 de ani, a ridicat un suport pentru hârtie igienciă cu o bază de piatră și a atacat un polițist lovindu-l în cap. Acesta a suferit o tăietură de 2 cm.

Ofițerul a spus că incidentul a fost un „moment rapid și ireal”.
Avocata lui Robinson, Rebecca Upton, a declarat că tânăra de 21 de ani a suferit din cauza restricțiilor impuse în Anglia, generându-i probleme de sănătate mintală.

Femeile au fost găsite vinovate pentru acuzația de atac provocând vătămări corporale și au fost condamnate la 12 luni de închisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO