Cum l-a desfiintat Muhammad Ali pe Donald Trump in 132 de cuvinte. Mesajul transmis de magnat dupa moartea sportivului

Ultima actualizare: 07-06-2016 06:58
Donald Trump si Muhammad Ali

Dupa moartea lui Muhammad Ali, si candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a transmis un omagiu.

"Muhammad Ali a murit la 74 de ani! Un veritabil campion si un om minunat. El ne va lipsi", se arata in mesajul magnatului american.

Interesant este ca in urma cu 6 luni, Muhammad Ali i-a transmis un mesaj dur la adresa politicii conduse de Donald Trump, anti imigranti si anti musulmani. In doar cateva fraze, boxerul a reusit sa il desfiinteze pe magnat.

Muhammad Ali, cel mai mare boxer al tuturor timpurilor, este si unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai Islamului. Ali a facut un apel catre musulami si liderii politici dupa propunerea facuta de Donald Trump.

"Sunt musulman si nu e nimic islamic in a ucide oameni nevinovati la Paris, San Bernardino sau oriunde altundeva in lume. Adevaratii musulmani stiu ca violenta asa-zisilor Jihadisti Islamici e contrara principiilor religiei noastre", a declarat Muhammad Ali.


Ali le-a mai cerut musulmanilor sa "se ridice impotriva celor care folosesc Islamul pentru a-si promova propria agenda. Liderii politici ar trebui sa-si foloseasca pozitia pentru a explica adevarul despre Islam. Aceste crime au pervertit imaginea oamenilor despre ce este cu adevarat Islamul".

Replica data de cel mai mare boxer al tuturor timpurilor vine dupa controversata afirmatie a lui Donald Trump care a cerut interzicerea accesului in SUA a musulmanilor care nu sunt cetateni americani.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO