Cruzime fara limite. Jihadistii din Statul Islamic isi filmeaza executiile cu camere HD montate DIRECT pe arme

Ultima actualizare: 08-03-2015 10:41
jihadisti

Cruzimea jihadistilor din asa numitul Stat Islamic pare sa nu cunoasca limite. Noi inregistrari de propaganda aparute online arata ca islamistii pun camere HD pe arme in timpul executiilor pentru ca filmarile sa arate ca in jocurile video.

Imaginile socante au fost filmate de catre gruparea Tigris River apartinand Statului Islamic si care in prezent se confrunta cu armata irakiana in orasul Tikrit. Inregistrarile prezinta executia unor prizonieri irakieni. Legati la ochi si pusi in genunchi acestia sunt pregatiti sa fie ucisi.

Pentru ca executiile sa fie asemanatoare cu scenele din jocurile video, jihadistii au apelat la o noua tactica: monteaza camere HD pe armele folosite in aceste crime, relateaza Daily Mail.

Teroristii spera astfel sa-i atraga pe tinerii din Vest sa se alature Statului Islamic. Imaginile au fost urcate online de catre un grup de sustinatori ai gruparii teroriste

Coalitia militara internationala coordonata de Statele Unite a omorat, in operatiunile efectuate in Irak incepand din august 2014, 8.500 de combatanti ai grupului terorist Stat Islamic, anunta generalul Lloyd Austin, seful Comandamentului Central american, sustine AP.

"Circa 8.500 de combatanti ai organizatiei teroriste Stat Islamic au fost neutralizati", a declarat generalul Austin în fata membrilor Comisiei Fortelor Armate din Camera Reprezentantilor.

"Sute de vehicule ale organizatiei teroriste au fost distruse, inclusiv tancuri si alte echipamente militare grele", a precizat seful CENTCOM. Organizatia terorista Stat Islamic ocupa regiuni din Siria, Irak si Libia, unde a proclamat un "califat islamic".


 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO