Cine este tânărul care poate fi confundat cu liderul Kim Jong-un. Fenomenul a luat amploare


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 09:57
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 08:07
Categorie: Stiri externe

La Hanoi se fac pregătiri intense pentru al doilea summit dintre preşedinţii Donald Trump şi Kim Jong-un. Printre cei care aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea se află şi localnici care se doresc să fie sosiile acestora.

Pentru ei, o frizerie din capitala Vietnamului oferă gratuit tunsori ca ale celor doi lideri.

Primul client care a profitat de oferta este un şofer de taxi de 66 de ani, care spune că îl simpatizează pe preşedintele american. Vrea nu doar o tunsoare nouă, ci şi o schimbare radicală de culoare a părului.

N-a trecut mult şi pe scaunul de lângă el s-a aşezat Huy, un băiat de 9 ani, poreclit Un, pentru asemănarea izbitoare cu dictatorul nord-coreean.

Cei doi sunt numai primii clienţi care au profitat de oferta generoasă a frizeriei, care oferă gratis schimbările de look.

Le Tuan Duong, hairdresser: "Hanoi este un oraş al păcii. Când Donald Trump şi Kim Jong-un aleg acest oraş ca să discute despre pace, cred că trebuie să arăt şi eu cumva că locuitorii îi primesc cu braţele deschise."

Doritorii pot profita de tunsorile gratis până pe 28 februarie, când se încheie intanirea. Până una, alta, cea mai solicitată este tunsoarea liderului nord-coreean. Sugerează tinereţea, crede frizerul, care spune că tunsoarea lui Donald Trump evoca puterea acestuia.

Trump, despre întâlnirea cu Kim Jong:
Trump a anunțat când se întâlnește cu Kim Jong Un: ”Continuăm efortul istoric pentru pace”
Trump a stabilit a doua întâlnire cu Kim Jong. ”Am ales o ţară, vom anunța numele”
VIDEO PROTVPLUS.RO