Ambasadorul Romaniei la Londra va lua parte la nunta regala

Ultima actualizare: 20-06-2012 07:42
Printul William si Kate Middleton

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, va participa la casatoria Printului William cu Kate Middleton, la Westminster Abbey, apoi va lua parte la o receptie oferita de ministrul britanic de Externe, informeaza ambasada Romaniei la Londra.

Dupa ceremonia de la Westminster Abbey, ambasadorul Romaniei si sotia sa, Daniela Jinga, vor fi prezenti la receptia oferita de catre ministrul britanic de externe, William Hague, in onoarea tanarului cuplu regal, in locatia Lancaster House, de unde vor putea urmari aparitia la balconul Palatului Buckingham a Printului William si a sotiei sale.

Gafe hilare la nunta anului: relatari penibile si suveniruri de tot rasul

Ambasadorul Ion Jinga si-a prezentat scrisorile de acreditare ca reprezentant al Romaniei pe langa Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la 2 mai 2008.

Afla la ce diferenta a castigat Adrian Tutu in fata lui Narcis Ianau

Kate Middleton, in varsta de 29 de ani, si printul William, in varsta de 28 de ani, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut in 2001 la universitatea scotiana St. Andrews, dar relatia lor, care a inceput in 2003, a fost intrerupta de o scurta despartire in anul 2007.

William, fiul cel mare al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton s-au logodit in luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacante private pe care au petrecut-o in Kenya.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO