Afla la ce diferenta a castigat Adrian Tutu in fata lui Narcis Ianau

Ultima actualizare: 10-09-2012 10:18

"Ceea ce traiesc este un vis, aseara parca totul se misca in reluare", spune Adrian, astazi, dupa ce si a revenit din strarea de soc si are si ganduri noi.

Vrea sa-si termine studiile si sa-si faca un nume in muzica. Pentru ceilalti 11 finalisti, concursul va ramane o experienta unica si sansa la o cariera de succes.

Nu si-a dat seama daca ceea ce i s-a intamplat aseara este vis sau realitate! Desi a fost greu incercat de viata, Adrian si-a pastrat mereu optimismul si increderea si asta a vrut sa transmita si celor care il asculta prin piesele sale. Si se pare ca a reusit, pentru ca aseara el a primit marele premiu al concursului "Romanii au talent".

"Nu m-am gandit niciodata sa ajung chiar atat de sus. Intotdeauna am avut incredere in mine si am sperat la mai bine, dar niciodata n-am sperat ca o sa ajung asa sus", spune Adrian.

Astazi, dupa ce s-a mai dezmeticit putin din soc, desi nu a putut sa inchida un ochi toata noaptea, a ajuns la o concluzie sigura: viata lui s-a schimbat.

Pe Narcis Ianau, baiatul care ne-a uimit o tara intreaga cu vocea sa de aur, l-au despartit doar cinci procente de triumf. Fata de Adrian Tutu care a fost votat de 29% dintre telespectatori, Narcis a obtinut 24 % dintre voturi.

Pe Valentin Dinu, care a iesit pe locul 3 in urma voturilor telespectatorilor, il asteapta poate o cariera stralucita in muzica, mai ales ca aseara Andra i-a si propus o colaborare.

Ceilalti concurenti au ramas cu amintirea unei experiente de neuitat. S-au intrecut pe ei de la o aparitie la alta si au primit atat aprecierile juratilor, cat si ale tuturor celor care i-au urmarit. Printre ei, trupa Ballance. Si Cosmin Agache, baiatul care face beat-box, a fost aseara nemaipomenit. I-a facut pe toti sa creada ca asculta un CD pe care se aud o multime de instrumente.

Experienta a fost unica si pentru membrii juriului si prezentatori, care recunosc cu mana pe inima ca nu s-au asteptat, la inceputul caravanei, sa descopere atatia romani care chiar au talent.

Momentele spectaculoase si talentele nebanuite nu se opresc aici. Si asta pentru ca emisiunea "Romanii au talent" pleaca din nou in caravana la sfarsitul verii, sa caute alti oameni care au ceva de aratat tarii intregi si un vis de urmat cu multa ambitie.

Adrian Tutu, marele castigator de la "Romanii au talent"!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO