Accident aviatic în Alpii Italieni. S-au așezat pe aripa avionului, așteptând fie salvați

09-10-2019 11:06


avion

Un pilot și un pasager au scăpat cu viață, în mod miraculous, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit într-un cablu de telescaun din Italia.

Incidentul aviatic a avut loc, duminică, în stațiunea de schi Prato Valentino de la Teglio, la nord de Milano, în Alpii Italieni. O echipă de salvare a ajuns la scurt timp în zonă, iar filmările acesteia îi surprinde pe cei doi stând pe aripa avionului.

Oficialii au declarat că avionul a decolat de pe un aerodrom din apropiere pentru a efectua un zbor touristic, însă la un moment dat a pierdut puterea și s-a prăbușit peste cablul telecabinei, potrivit The Sun

„Amândoi au fost foarte norocoși. Dacă avionul s-ar fi prăbușit în pământ, sfârșitul ar fi putut fi foarte diferit. A fost o operațiune complicată de salvare care a implicat multe servicii, dar în cele din urmă a avut succes”, a declarant Walter Milan, purtătorul de cuvânt al salvamontiștilor montani.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO