A parcat pe un loc pentru persoanele cu handicap si a gasit un mesaj dur in geam. Raspunsul emotionant pe care l-a dat femeia

Ultima actualizare: 14-02-2016 07:05
bilet

O femeie care a parcat masina pe un loc pentru persoane cu handicap s-a trezit la plecare cu un biletel in geam, care continea un mesaj dur.

Un trecator a vazut doua femei parcand o masina pe un loc cu persoane cu handicap. Pentru ca cele doua nu prezentau, vizibil, niciun handicap, persoana respectiva le-a lasat un mesaj in geam, in care le atragea atentia.

"Doamnelor, pare ca niciuna dintre voi nu are vreun handicap. Este dezamagitor sa vad ca utilizati in mod ilegal un loc de parcare pentru persoanele cu handicap in parcare la Rocklin Elementary. Data viitoare lasati locul liber pentru persoanele care chiar au nevoie" scria in bilet.

Dupa ce a citit biletelul, Cameron McMillin, femeia care era la volan a decis sa ii transmita pe facebook un mesaj. Astfel, femeia a dezvaluit ca sufera de o boala cumplita, sindromul Ehler Danos, care ii afecteaza muschii si tesuturile, provocandu-i dureri cumplite.

Iata mesajul femeii, postat de Facebook, pentru cel care a criticat-o: "Buna, cred ca este timpul sa spun ceva. Numele meu este s Cameron McMillin. Astazi m-ai facut sa plang, dar este ok. As vrea sa te informez cu privire la starea mea medicala: am sindromul Ehlers-Danos, o boala a tesutul conectiv. Am probleme uriase cu muschii, articulatiile, am palpitatii, probleme multiple la organele vitale, ceea ce m-a obligat sa trec prin numeroase interventii chirurgicale.

Nu ai nici cea mai mica idee despre cum traiesc zi de zi. Stiu ca ai judecat dupa aparente, pe baza a ceea ce ai vazut la exterior, dar n-ai idee despre ce este in interior. Corpul meu este foarte slabit, dar eu sunt puternica.

Data viitoare, te rog sa astepti sa cunosti persoana inainte sa faci astfel de comentarii. Oamenii care sufera de sindromul Ehlers-Danos nu sunt niciodata auziti, iar eu vreau sa schimb asta. A venit vremea sa capatam voce si sa ne facem auziti" a fost mesajul publicat pe pagina personala de Facebook.

Cameron a primit reactii pozitive din partea utilizatorilor, care au fost de partea ei si au incurajat-o. 

 

I think it's my turn to say something. Hello. My name is Cameron McMillin. Today you made me cry, but that's okay. I'd...

Posted by Cameron Mcmillin on Thursday, February 4, 2016
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO