Mircea Molot (USL) a fost astazi investit in functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara

26-06-2012 16:19


CJ Hunedoara

 Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara şi consilierii judeţeni aleşi în urma alegerilor din 10 iunie au fost investiţi marţi în funcţie.

Şeful administraţiei judeţene este Mircea Moloţ (USL), reales pentru un nou mandat, social-liberalii deţinând şi cele mai multe mandate în CJ – 18. Reprezentanţii Uniunii Social Populare (USP) au obţinut 11 mandate, iar PP-DD a intrat în consiliu cu patru membri.

La propunerea consilierilor judeţeni şi prin votul acestora au fost desemnaţi în şedinţa de constituire şi cei doi vicepreşedinţi ai CJ Hunedoara. Au fost propuşi şi aleşi în conducerea administraţiei judeţene Ioan Rus şi Tiberiu Balint, ambii de la USL.

Mircia Muntean (USP), fostul primar al Devei, a depus jurământ şi în calitate de consilier judeţean, la o zi după ce a fost investit în funcţia de consilier local al Devei. Muntean are la dispoziţie 15 zile pentru a alege una dintre cele două funcţii publice.

Componenţa CJ Hunedoara va suferi cu siguranta o schimbare, după ce deputatul Iosif Blaga, al cărui mandat de consilier judeţean a fost validat, a anunţat joi că pleacă din PDL la PSD. Prin migrarea de pe lista partidului pe listele căruia a fost ales, Blaga îşi pierde funcţia de consilier judeţean. Următorul pe lista de consilieri judeţeni ai USP este Ioan Florin Oprişa.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO