Scandal la o casa de pariuri din Deva. Un tanar a fost batut, dupa ce a reclamat ca i-ar fi fost folosit CNP-ul in mod abuziv

Ultima actualizare: 28-07-2014 07:10

Scandal joi seara in fata unei case de pariuri sportive din Deva, unde un tanar sustine ca ar fi fost batut de agentii de paza. Recunoaste ca i-a vorbit urat si a amenintat-o pe una dintre angajatele de acolo, insa riposta paznicilor a fost prea dura.

Chiar si atunci cand a sosit un echipaj de politie, acestia au continuat sa-l loveasca pe tanarul de 23 de ani. Baiatul a lesinat si a fost dus la spital.

Scandalul a izbucnit joi seara, dupa ora zece, in fata unei case de pariuri sportive din Deva. Tanarul agresat sustine ca o angajata de acolo ar fi folosit CNP-ul sau pentru plata castigurilor catre alte persoane. Pentru ca ar fi amenintat-o pe fata, ea a chemat agentii de paza.

"Inainte cu o zi i-am spus sa nu imi mai bage CNP-ul la biletele castigatoare. Toate biletele castigatoare se fac pe CNP-ul meu si ea a vorbit urat. Si eu recunosc ca am scuipat-o, si cred ca de acolo mi se trage", a spus victima, Mircea Gheorghita.

Florin Rusu, patronul casei de pariuri: "Agentul de paza s-a dus la individul respectiv sa-l linisteasca, moment in care individul a sarit la agentul de securitate."

Potrivit martorilor, agentii de paza au facut exces de zel.

Rozalia Balo, martor: "Agentul ala care l-a lovit pe baiat a iesit din bar, si fata care lucreaza aici l-a aratat cu degetul si s-a dus direct la el, la copil. El statea, nu se astepta sa il loveasca si atunci a mers si l-a lovit cu bocancul."

La un moment dat, unul dintre agentii de paza a disparut si s-a intors dupa cateva minute cu un echipaj de politie.

Subcomisar Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara: "Acest conflict a degenerat in sensul ca tanarul a fost lovit de catre unul dintre agentii de paza, motiv pentru care politistii aflati la fata locului au intocmit un dosar de cercetare pentru purtare abuziva."

Tanarul lovit a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, insa nu a ramas internat.

Pana vineri dupa-amiaza, tanarul agresat nu depusese plangere la politie. Reprezentantii firmei de paza implicate in acest incident sustin ca angajatii lor ar fi fost in legitima aparare, dar au deschis o ancheta interna. Politistii care cerceteaza acest caz au amendat trei dintre martorii care au participat la scandal pentru tulburarea linistii publice. In plus, exista deja un dosar de cercetare penala pentru purtare abuziva.

Daca agentii de paza vor fi socotiti vinovati, acestia risca pana la noua luni de inchisoare.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO