Madalina Manole, inmormantata la Ploiesti in prezenta a 5.000 de persoane

Ultima actualizare: 16-09-2012 20:03
Canta pentru ingeri! Madalina Manole a fost inmorm...
Madalina Manole, inmormantata la Ploiesti in preze...

Madalina Manole a fost inmormantata vineri seara, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

Click aici pentru a vedea cele mai impresionante momente de la ceremonia de inmormantare a Madalinei Manole.

Madalina si-a gasit odihna mult cautata si ca orice om iubit s-a retras in mii de aplauze la Ploiesti, acolo unde a inceput, acum mai bine de doua decenii suisul artistei si unde a venit acum si coborarea. Vineri, tot orasul a fost in pelerinaj, asa cum s-a intimplat joi noapte si la Bucuresti.

Madalina a pornit in calatoria fara de sfarsit dupa un ultim popas, de peste 12 ore, in locul in care a cunoscut celebritatea: sala Radio. In tacere, cu chipurile planse, prietenii si admiratorii din Bucuresti s-au recules la capataiul artistei. Cu totii au fost profund impresionati de sotul Madalinei. Petru nu s-a miscat de langa sicriul inconjurat de o mare de flori. Nu s-a indurat sa o lase sa plece si a tinut-o numai de mana. Nici cand puterile l-au parasit nu s-a dezlipit de cosciug.

Nu se crapase de ziua cand cortegiul a plecat in aplauze din Bucuresti catre Ploiesti. In capela bisericii Sfanta Treime din Ploiesti doar familia a stat cu ea. Mama artistei si-a vazut fata abia vineri.

Inainte de pranz, sicriul alb, urmat de sute de oameni indoliati, a pornit spre Casa de Cultura, loc unde a cantat de zeci de ori. Cei dornici sa o vada pentru ultima data au stat sub un soare fierbinte, la 35 de grade Celsius.

Delicat este ca unii au incercat sa dea navala in cladire. Abia au reusit jandarmii sa-i tempereze. Inauntru durerea a fost coplesitoare. Petru Mircea parca nici nu mai respira. Cu mainile impreunate a stat incremenit ca o statuie a durerii.

Tot acolo, mama cantaretei i-a sarutat fara incetare poza. A lesinat de cateva ori. Medicii n-au avut sa-i dea un leac pentru suflet.

Ce s-a intamplat vineri la Ploiesti este cu adevarat cutremurator. Mii de cunoscuti si necunoscuti s-au inclinat in fata fetei cu o poveste tulburatoare. Randurile de pelerini au umplut strada si scarile din fata Casei de Cultura.

Pentru cateva clipe un preot s-a rugat pentru sufletul adormitei si pentru linistea familiei ei.

Madalina Manole a fost inmormantata in cimitirul Bolovani, din Ploiesti.

Aurelian Temisan: Madalina Manole a fost actrita perfecta

Madalina Manole s-a sinucis

Madalina Manole - motivele unei sinucideri. Afla parerea psihologului

Mesajul de adio al Madalinei Manole: Nu ma mai simt frumoasa!

Madalina Manole, Laura Stoica, Mihaela Runceanu, un trio blestemat

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO