Jose Mourinho: "Ca jucator poate fi inlocuit, dar ca om, niciodata!"


Ultimul update: Vineri 21 Septembrie 2012 03:41
Data publicarii: Joi 07 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Sunt cuvinte ce starnesc emotia, mai ales ca vin din partea lui Jose Mourinho pentru Cristian Chivu.

Capitanul nationalei de fotbal e in afara oricarui pericol, insa operatia prin care a trecut dupa o lovitura cumplita la cap o sa il tina obligatoriu la pat. Mai rau este ca nici nu se pune problema sa joace multa vreme, de acum inainte.

Interventia a constat in re-ridicarea fragmentelor de os, afundate catre creier, in eliminarea hematomului, si in a impiedica ca hematomul sa se reformeze.
SERGIO TURAZZI, medic neurochirurg, responsabilul Departamentului Neurochirurgie
Din fericire, dupa momentul impactului, Cristi Chivu nu si-a pierdut cunostinta, insa avea sa le marturiseasca apropiatilor ca a simtit o durere sfasietoare. Transportat la spital, medicii l-au operat de urgenta.

Practic, in urma loviturii s-a produs o fractura in partea dreapta a capului. Desi nu a sangerat, s-a format un hematom care trebuie eliminat in cel mai scurt timp. Medicii au refacut cutia craniana, cu ajutorul fragmentelor osoase.

Noaptea trecuta capitanul nationalei a stat la terapie intensiva. Toti jucatorii echipei Inter, dar si vestitul antrenor Jose Mourinho au mers la spital, intr-un gest de solidariate. Au vrut sa ii arate lui Cristi Chivu ca ii sunt alaturi.

Se simte bine, a avut o noapte linistita, astazi se simte bine, asta e cel mai important. Mai intai om, apoi ca jucator. Ca jucator, il va inlocui un altul, Cristian Chivu ca om e numai unul.
Jose Mourinho
Adelina, sotia lui, l-a vizitat inca de aseara iar dimineata a revenit la clinica din Verona.

Si totusi vestile nu sunt foarte bune pana la capat. Cristian Chivu ar putea sta pe tusa chiar si o jumatate de an, potrivit intransigentului Mourinho.

Cristian Chivu s-a accidentat la cap in meciul cu Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internationalul roman a fost scos de pe teren pe targa si a fost transportat cu ambulanta la spitalul din Verona.

Cristi Chivu, operat de urgenta! Sportivul roman se simte bine
VIDEO PROTVPLUS.RO