„Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă”. Detalii năucitoare de la Constanța

×
Codul embed a fost copiat

Procurorii din Constanța au făcut publice detalii cutremurătoare din ancheta celor două crime, care îl au suspect principal pe bărbatul poreclit „Șacalul”.

Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional! Pe una dintre victime, individul ar fi ținut-o două zile în baia apartamentului în care locuia cu iubita și cei 4 copii ai femeii. Cei mici ar fost nevoiți să se spele lângă cadavru. Șocant este și că unul dintre băieți l-ar fi ajutat apoi pe bărbat să scape de trupul femeii. Iar o nouă informație ne arată ca poliția ar fi fost pe urmele Șacalului atunci când a comis a doua crimă.

Când a ucis-o pe Denisa în apartamentul închiriat de iubita lui în Năvodari, individul poreclit „Șacalul” era monitorizat de Poliție - au confirmat, astăzi, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Citește și
Ce spune despre România un german care a vizitat toate cele 44 de țări din Europa. A făcut un top cu cinci favorite

Îi era urmărit - printre altele - telefonul după ce fusese inclus în cercul de suspecți în cazul morții Deliei Avram - o femeie de 34 de ani din Tulcea, găsită într-un apartament din Mamaia Nord, confirmată acum drept prima lui victimă. De ce - în aceste condiții - nu au intervenit autoritățile să o salveze pe Denisa?

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Sadîc Zafer: „Noi nu știam ce face tot timpul. Vă dați seama că în momentul în care facem... luăm măsuri de supraveghere tehnică, nu știm exact ce face o persoană 24 de ore din 24. În casa oamenilor nu intrăm.”

După ce a fost ucisă, Denisa a fost ținută două zile în apartamentul închiriat de iubita Șacalului. Acolo locuiau și cei patru copii minori ai femeii.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Sadîc Zafer: „Când au intrat polițiștii să facă percheziția ieri la locuință, copiii, mititeii, au zis: „știți, mami mi-a spus să nu vă spunem nimica despre tanti aceea care este la noi în casă moartă!””

Iubita Șacalului a fost reținută împreună cu el. Ea este acuzată de tăinuire și favorizarea infractorului.

De tăinuire și favorizarea infractorului este acuzat și unul dintre copiii femeii - un băiat de 15 ani. Acesta - spun procurorii - l-ar fi ajutat pe Șacal să transporte cadavrul Denisei pe un câmp, unde a fost lăsat pradă animalelor. Adolescentul a fost dus într-un centru de detenție pentru minori.

Șacalul ar fi acționat cu premeditare când ar fi comis cele două crime - susțin procurorii.

Pentru că Denisa și Delia se prezentau pe internet drept dame de companie - spun surse din anchetă - Șacalul a bănuit că acestea au bani și alte lucruri de valoare. După ce a ucis-o pe Densia, i-a vândut mașina în Tulcea, iar de la Denisa a luat 11 mii de lei cu care și-a achitat niște datorii și a plătit camera pe care tânăra şi-o închiriase pe litoral ca să dea impresia că încă trăieşte.

De la Denisa, Șacalul a luat și bijuterii dar și cele două telefoane pe care le avea tânăra. De pe unul dintre dispozitive a vorbit cu apropiații ei - din același motiv, să dea impresia că trăiește - iar cel de-al doilea a fost găsit la iubita lui.

Voia să vândă și mașina Denisei dar a făcut accident cu ea. Anchetatorii au făcut astăzi publice imagini cu accidentul.

În secvențele suprinse de o cameră de supraveghere apare, la 13 secunde după accident, și o mașină de poliție cu girofarul pornit. Am întrebat anchetatorii dacă echipajul îl urmărea în acel moment pe Șacal. Ni s-a transmis că apariția acestuia reprezintă doar „o coincidență.”

În anchetă, Șacalul și iubita lui au invocat dreptul la tăcere. În fața jurnaliștilor - în schimb - bărbatul acuzat de cele două crime a negat toate învinuirile care i se aduc și a spus că anchetatorii ar fi ajuns la el după ce a cumpărat mașina de la Denisa.

Suspectul: „Nu le-am omorât eu, trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate sau dacă erau lovite sau dacă erau...Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai de mult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă.”

Anchetatorii insistă că au găsit suficiente probe în apartamentul lui. În plus au și mărturia băiatului de 15 ani care l-a ajutat să transporte cadavrul Denisei.

Probele au fost căutate înclusiv cu aparatură adusă de Institutul Național de Criminalistică.

Procurorii nu știu deocamdată cauza morții celor două femeii.

Acasă la Denisa, în Obăd - județul Timiș - comunitatea este șocată de sfârșitul ei tragic.

Șacalul - spun anchetatorii - a mai avut probleme cu legea. În trecut a fost cercetat penal pentru furt de vehicule, conducere fără permis și infracțiuni de natură sexuală.

Șacalul obișnuia să consume substanțe halucinogene. S-ar fi drogat împreună cu iubita lui, de față cu copiii. Cel mai mic dintre aceștia are 3 ani.

Roxana Onea, director DGASPC Constanța: „Trei minori au fost plasați la un asistent maternal profesionist împreună, ca să nu fie despărţiţi frații.”

Marți seara, Șacalul și iubita lui au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Jordan Chiles a făcut apel la TAS pentru a-și recupera medalia de bronz, câștigată de românca Ana Bărbosu!
NEWS ALERT Jordan Chiles a făcut apel la TAS pentru a-și recupera medalia de bronz, câștigată de românca Ana Bărbosu!
Citește și...
Copiii care folosesc produse de îngrijire pot ajunge să aibă probleme hormonale
Copiii care folosesc produse de îngrijire pot ajunge să aibă probleme hormonale

Copiii care folosesc produse de îngrijire personală, cum ar fi cremele, chiar și pe cele de protecție solară ori chiar articole de îngrijire a părului, ajung să aibă în organism niveluri ridicate de ftalați, care le perturbă hormonii.

Scandal în coaliția PNL- PSD. Un liberal de top îl acuză pe Cioacu că știa de pericolul inundațiilor cu 24 de ore înainte
Scandal în coaliția PNL- PSD. Un liberal de top îl acuză pe Cioacu că știa de pericolul inundațiilor cu 24 de ore înainte

Vicepreşedintele PNL, deputatul Adrian Cozma, a declarat marţi că premierul Marcel Ciolacu a ştiut cu 24 de ore înainte că exista riscul de a se produce calamităţi în judeţul Galaţi.

Șeful ICI: România şi Israel pun bazele unui ecosistem de securitate cibernetică rezistent
Șeful ICI: România şi Israel pun bazele unui ecosistem de securitate cibernetică rezistent

Trăim într-o lume provocatoare, iar obiectivul în domeniul cyber între România şi Israel este construirea unui ecosistem rezistent de securitate cibernetică, a declarat, marţi, directorul (ICI Bucureşti), Victor Vevera.

Recomandări
România a obţinut o poziţie de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi un portofoliu „social”. Lista noilor miniștri ai UE
România a obţinut o poziţie de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi un portofoliu „social”. Lista noilor miniștri ai UE

Roxana Mînzatu, candidata României pentru Comisia Europeană, a primit postul de vicepreşedintă executivă pentru oameni, competenţă şi pregătire în noua Comisie Europeană, anunţată marţi, la Bruxelles, de preşedinta executivului european.

În cea mai nouă maternitate din țară plouă din tavan în sala de nașteri. Unitatea din Timișoara, inaugurată acum o lună
În cea mai nouă maternitate din țară plouă din tavan în sala de nașteri. Unitatea din Timișoara, inaugurată acum o lună

A plouat în cea mai nouă maternitate din țară, inaugurată în urmă cu o lună. S-a întâmplat la Timișoara, iar angajații s-au văzut nevoiți să pună găleți prin saloane și să adune apa cu prosoape și mopuri.  

După ce au făcut prăpăd inclusiv în România, o nouă „apocalipsă” a inundaţiilor se îndreaptă spre Europa Centrală
După ce au făcut prăpăd inclusiv în România, o nouă „apocalipsă” a inundaţiilor se îndreaptă spre Europa Centrală

Locuitorii mai multor zone din Polonia şi Republica Cehă s-au grăbit să evacueze luni, în timp ce alte zone din Europa Centrală au început să facă curăţenie după ce cele mai grave inundaţii din ultimele două decenii, scrie Reuters.