Un tânăr de 23 de ani și-a înscenat o tâlhărie în urma căreia i-ar fi fost furați 30.000 de lei

Dată publicare: 22-04-2021 17:59
Dată actualizare: 22-04-2021 18:11


Un tânăr de 23 de ani din comuna Cleja a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, acuzat că și-a înscenat o tâlhărie. Mai precis, era angajat să încaseze bani de la un lanț de farmacii și să-i depună la bancă.

În urmă cu o lună a sunat la 112 solicitând ajutor pentru că fusese tâlhărit de către un necunoscut. Anchetatorii au găsit probe care arată că tânărul a înscenat atacul și riscă acum să ajungă după gratii, dacă va fi găsit vinovat.

Marius Grama, corespondent Pro TV: "Totul s-a petrecut în urmă cu o lună, când tânărul a sunat la 112 susținând că a fost tâlhărit de 30.000 de lei, bani încasați de la un lanț de farmacii pentru a-i depune la bancă. Polițiștii l-au găsit pe tânăr cu o rană la cap pe o alee din spatele unor blocuri și imediat au împânzit zona căutând presupusul agresor. În anchetă au ieșit însă la iveală amănunte care le-au sugerat polițiștilor că bărbatul minte. Ba chair că ar fi înscenat furtul celor 30.000 de lei - în bună parte pentru a plăti o datorie mai veche. Polițiștii încearcă acum să lămurească ce s-a întâmplat cu restul de bani. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare".


VIDEO PROTVPLUS.RO