Un tânăr de 18 ani a căzut de la etajul 11. Medicii ajunşi la faţa locului l-au resuscitat timp de o oră

Dată publicare: 07-02-2018 16:49
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Caz şocant într-un cartier din Cluj-Napoca. Un tânăr de 18 ani a căzut de la etajul 11 a unui bloc unde locuia, iar medicii veniţi de urgenţă la faţa locului s-au chinut aproape o oră să-l resusciteze.

Poliţiştii iau în calcul şi varianta că tânărul a vrut să îşi pună capăt zilelor. 

Un martor a dat alarma, după ce a auzit un zgomot puternic şi l-a văzut pe tânărul căzut pe caldarâm. Îngrozit, omul a sunat de urgenţă la 112.

"Eu eram afară şi la un moment dat am auzit o bubuitură. Nu ştiam ce s-a întâmplat, l-am văzut apoi pe băiat pe jos şi un alt om a sunat de urgenţă la poliţie", a povestit un martor.

Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate. Tânărul se întorsese recent din Anglia pentru a-şi petrece vacanţa acasă.

La faţa locului au ajuns de urgenţă ajutoare. În ciuda eforturilor făcute de medicii veniţi la faţa locului, tânărul a murit. Poliţiştii au deschis o anchetă că să vadă împrejurările în care s-a produs nenorocirea.

Tânărul locuia în apartamentul aflat la etajul 11 din cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca, împreună cu mama lui vitregă. În momentul tragediei, femeia era în casa însă nu a auzit nimic.

Din primele cercetări, se pare că tânărul, care se întorsese de curând din Anglia, nu se certase cu familia înainte de a recurge la gestul extrem.

Poliţiştii continua acum ancheta şi vor audia atât rudele băiatului, dar şi pe apropiaţii lui. Aceştia vor să vadă dacă într-adevăr tânărul nu a mai vrut să trăiască sau dacă este vorba despre un accident nefericit.


VIDEO PROTVPLUS.RO