Un sofer din Capitala, la un pas sa arda de viu in propria masina. S-a urcat la volan desi automobilul era in flacari

22-03-2015 17:20


Urmarit de ghinion, un sofer a fost la un pas sa arda de viu in masina care i-a fost cuprinsa de flacari in zona Pasajului Baneasa din Capitala.

Incendiul a izbucnit in timp ce isi tracta autoturismul, dupa ce motorul i s-a oprit brusc in trafic. Omul a incercat sa stinga focul singur, dar nu a reusit. Masina, cumparata in urma cu o luna, a ars toata pana la sosirea pompierilor.

Imaginile au fost filmate de cativa trecatori in zona Pasajului Baneasa, cu doar cateva secunde inainte sa soseasca pompierii. 

Un alt sofer a vrut sa-si mute propria masina de teama ca focul sa nu ajunga si la ea. Nu a mai apuca pentru ca pompierii au dat drumul la apa si au oprit incendiul.

Martorii spun ca incendiul a izbucnit chiar in dreptul unor autoturisme parcate. Cu un curaj nebunesc, soferul s-a urcat din nou la volanul masinii in flacari doar ca sa reuseasca sa o mute cativa metri.

"S-a oprit motorul in trafic, am chemat pe cineva sa ma tractezi si am auzit o bubuitura.  Am incercat sa o sting cu 3 extinctoare, dar nu am reusit", a povestit soferul.

Barbatul sustine ca a cumparat masina in urma cu doar o luna si ca nu are asigurare Casco. Se multumeste insa ca macar a scapat teafar.

VIDEO PROTVPLUS.RO