Un şofer beat a accidentat o femeie pe trotuar şi a fugit, apoi a intrat cu maşina într-un copac

Ultima actualizare: 30-06-2021 17:48
Poliție

Un sibian în vârstă de 54 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a accidentat o femeie şi a fugit, apoi a intrat cu maşina într-un copac.

"Un conducător auto (...), în timp ce conducea autoturismul pe str. Rusciorului, la efectuarea unui viraj pentru a intra pe o alee pătrunde pe trotuar, unde accidentează uşor o femeie (sibiancă, 42 de ani). Şoferul nu a oprit la locul accidentului, şi-a continuat deplasarea, iar la intersecţia str. Ecaterina Teodoroiu cu Maier a intrat într-un copac", a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au constatat că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, peste limita de la care fapta constituie infracţiune.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, femeia accidentată a suferit un traumatism de membru superior şi membru inferior, fiind transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO