Un român a rămas fără autoturismul Tesla de 53.000 de euro imediat după ce a intrat în țară


Ultimul update: Luni 03 Februarie 2020 15:52
Data publicarii: Luni 03 Februarie 2020 15:34
Categorie: Stiri actuale
Autoturism Tesla confiscat de Poliția de Frontieră Iași - 3

Un autoturism marca TESLA, în valoare de peste 53.000 de euro, căutat de autoritățile din Norvegia, a fost confiscat de Poliția de Frontieră Iași.

„În data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere - I.T.P.F. Iaşi au observat, pe comunicaţia Vaslui-Iaşi, un autoturism marca TESLA, înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 38 de ani”, a anunțat Poliția de Frontieră.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, din data de 09 ianuarie a.c.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna martie a anului 2019 din Norvegia, prin intermediul unui cetăţean român, şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, mașina în valoare de aproximativ 255.000 de lei (53.600 de euro) a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

FULLSCREEN
Un român a rămas fără autoturismul Tesla de 53.000 de euro imediat după ce a intrat în țară
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO