Un pastor din Satu Mare si fiul sau de 9 ani, gasiti morti intr-o duba incendiata. Primele ipoteze

×
Codul embed a fost copiat

Un dosar infricosator de crima se contureaza la Satu Mare: in acel judet, pe un camp, au fost descoperite cadavrul unui tanar pastor penticostal din Bistrita si cel al fiului sau, un copil de 9 ani.

Zaceau intr-o duba incendiata si, din spusele anchetatorilor, purtau urmele torturilor indurate. Barbatul fusese legat si chinuit, iar baiatul avea rani urate la gat. O echipa de anchetatori de la Bucuresti a plecat sa dea o mana de ajutor in investigatie. Oroarea pare pornita de la bani - pastorul tocmai retrasese din banca o suma mare.

Masina, cu numere de Bistrita Nasaud, a fost gasita in plin camp, la 40 de kilometri de Satu Mare. Un localnic a observat-o, iar cand s-a apropiat de ea, a vazut ca toate geamurile erau negre de fum, semn ca a fost incendiata. In scurt timp, zona a fost impanzita de politisti, procurori si criminalisti.

"Intreg interiorul era incendiat si din pacate in autoutilitara erau doua cadavre de sex masculin - un adult si un adolescent. S-au gasit acte de identitate despre persoana adulta", a declarat Dumitru Miclea.

Medicul legist a examinat cadavrele celor 2 victime si confirma ca au avut parte de o moarte extrem de violenta. Baiatul de 9 ani a suferit lovituri puternice la cap, iar pe gat avea mai multe taieturi. De aceeasi soarta cruda a avut parte si tatal sau, in varsta de 39 de ani.

Citește și
crima
"Ii cronometra drumul pana acasa". Tanara romanca, ucisa in Austria de fostul iubit
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Ca sa stearga orice urma, cel care a facut asta a incendiat duba, dar trupurile nu au fost atinse de flacari.

Oamenii legii se confrunta acum cu o ancheta dificila. Primul pas a fost facut - au identificat cele doua cadavre, iar acum comunitatea Penticostala din Bistrita este in stare de soc. Pastoral bisericii Calvary Chapel un om extrem de atasat de copii, care a ridicat mai multe orfelinate si se ocupa de zeci de suflete in dificultate, nu mai este.

Barbatul tinea des predici in fata credinciosilor. In ultima le-a povestit despre un vis extrem de ciudat...

"Am avut un vis. Eram pe un cal alb si mergeam pe o apa pana la genunchi era curata si frumoasa cand cineva m-a atacat", a declara victima inainte de crima.

Ieri, in ziua tragediei, pastorul si-a luat ramas bun de la o familie cu 10 copii de care trebuia sa aiba grija in ziua urmatoare.

Cunoscutii pastorului isi amintesc ca omul le-a spus ca vrea sa cumpere niste terenuri in Satu Mare sa construiasca un orfelinat. De aceea a si scos o suma mare din banca.

Anchetatorii se gandesc acum ca banii au fost mobilul crimei. Intre timp, sotia pastorului a fost in stare de soc la un spital din Bistrita.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Povestea copilului de 5 ani, ucis in bataie de tatal vitreg. Mama a ajuns la spitalul Socola
Povestea copilului de 5 ani, ucis in bataie de tatal vitreg. Mama a ajuns la spitalul Socola

Doi parinti din judetul Iasi au ajuns in atentia politistilor, in urma unei povesti cutremuratoare. Un baietel de 5 ani, snopit in bataie de tatal vitreg, a zacut in moarte cerebrala din cauza loviturilor la cap si a stat conectat la aparate o saptamana.

"Ii cronometra drumul pana acasa". Tanara romanca, ucisa in Austria de fostul iubit

Crima oribila in capitala Austriei: o tanara de 26 din Romania a fost injunghiata de fostul ei prieten, si el roman, un individ extrem de gelos si posesiv.

Filmul crimei din Dambovita. Barbatul acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten a recunoscut gestul
Filmul crimei din Dambovita. Barbatul acuzat ca si-a ucis cel mai bun prieten a recunoscut gestul

Individul care a avut politia din Dambovita pe urme timp de 20 de ore dupa ce si-a ucis cel mai bun prieten a fost capturat si si-a spus varianta.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.