Motociclist grav rănit după ce a intrat într-o mașină: „Nu se poate să ai viteza asta”

Ultima actualizare: 08-06-2020 17:29

Un motociclist a fost grav rănit pe Drumul Național 71, între Sinaia și Târgoviște, după ce a intrat într-o mașină.

Primele cercetări arată că autoturismul, condus de un șofer de 38 de ani, ar fi ieșit din parcarea unui magazin fără să acorde prioritate.

Accidentul a avut loc în apropierea unei treceri pentru pietoni din centrul orașului Fieni. Motociclistul în vârstă de 42 de ani circula pe drumul principal în momentul în care în față i-a apărut mașina care abia ieșise din parcarea unui magazin. Impactul violent nu a mai putut fi evitat.

Martor: „Șoferul a ieșit din parcare, nu s-a asigurat, motociclistul cobora de sus, cu o viteză destul de mare."

Martor: „Venind pe partea dreaptă, motociclistul l-a plesnit, l-a plesnit în ușa din spate. Nu se poate să ai viteza asta pe motocicletă."

La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje. Bărbatul, aflat la volan, a suferit răni ușoare, însă motociclistul era în stare gravă.

Martor: „Motociclistul este destul de grav, părea că are mâna ruptă, gâtul."

Martor: „Accidentat mai rău, motociclistul."

Claudiu Dumitrescu, managerul SJU Târgoviște: „Pacientul prezintă fracturi cu deplasare la nivelul ambelor antebrațe și la acest moment se află încă în investigație pentru traumatism al coloanei vertebrale lombare și al bazinului."

În stare gravă, motociclistul a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să se stabilească exact cum s-a produs acest accident.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO