Un individ fără mască l-a mușcat pe polițistul care îl încătușa. S-a dovedit că are HIV

Ultima actualizare: 11-10-2020 20:23
Bărbat trimis în judecată după ce a întreținut relații sexuale cu un minor și l-a infectat cu HIV
Inquam/ Cornel Putan

Un bărbat care nu avea mască în tren și nici bilet a devenit violent când polițiștii l-au dat jos din vagon. Individul a vrut să lovească un polițist și l-a mușcat de mână. Apoi s-a aflat că e infectat cu HIV și abia ieșise de la închisoare.

Bărbatul a fost găsit într-un tren în judeţul Constanţa, fără mască. A refuzat să se conformeze și a fost dat jos, moment în are a devenit violent și a fost încătușat. În învălmășeală, l-a muşcat de antebraţ pe unul dintre oamenii legii. Ulterior, s-a stabilit că bărbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Albă şi că este infectat cu virusul HIV, potrivit unui comunicat al IPJ Constanța.

„În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet. Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia", a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa, într-un comunicat.

Bărbatul fusese eliberat, în cursul zilei de duminică, din Penitenciarul Poarta Albă.
Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru infracţiunile de ultraj şi transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

„Starea colegului nostru este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate", au mai comunicat polițiștii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO