Un bistrițean și-a terorizat iubita o noapte întreagă. A încercat să o omoare în fața fiicelor


Ultimul update: Luni 01 Aprilie 2019 13:52
Data publicarii: Luni 01 Aprilie 2019 07:12
Categorie: Stiri actuale

Noapte de coşmar pentru o femeie de 47 de ani din judeţul Bistrița-Năsăud. Concubinul cu care trăia de mai de 12 ani, a încercat să o ucidă sub privirile îngrozite ale celor două fete ale sale.

Individul, aflat în stare de ebrietate, a dat foc iniţial casei în care locuiau împreună, însă femeia a reuşit să scape şi s-a refugiat în locuinţa părintească.

Bărbatul nu a renunţat însă la planul criminal şi a încercat să dea foc şi camerei în care femeia dormea.

Totul a pornit, după ce individul în vârstă de 47 de ani a fost cuprins de gelozie şi de aburii alcoolului. Mânat de gânduri criminale, bărbatul a dat foc gospodăriei din localitatea Mureşenii Bârgăului. Nu a ţinut cont că în cameră se afla concubina sa împreună cu una dintre fetele sale

Pompierii au intervenit în primă fază la un singur incendiu, iar mai târziu au fost solicitaţi la un alt caz tot în apropiere. Salvatorii au constatat mai târziu ca focul a fost pus de aceeaşi persoană.

Femeia a fost trasportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Bistriţa, iar dacă starea victimei se va agrava va fi trimisă la Spitalul de arşi din Bucureşti.

Cristian Petruţiu, medic SMURD: ,,Am fost solicitaţi să intervenim la o pacientă ce prezenta arsuri pe 30 % din suprafaţa corpului, s-a decis intubarea pacientei şi a fost transpoartă la UPU.”

După ce a comis cumplita faptă, bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins de o patrulă de poliţie şi dus la audieri. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va fi acuzat de tentativă de omor.

VIDEO PROTVPLUS.RO