Trupul unui barbat disparut de cateva luni, gasit de cativa caini. Animalele au fost vazute jucandu-se cu craniul

Ultima actualizare: 21-06-2015 07:04

Un caz cutremurator a semanat groaza intr-o comuna din judetul Galati. Mai multi caini au descoperit ingropat trupul unui barbat de 57 de ani, dat disparut de cateva luni.

In timpul anchetei, ofiterii criminalisti au aflat ca omul a fost batut, apoi lasat zile intregi sa agonizeze intr-o baraca. Iar cand a murit a fost ingropat chiar de cei care l-au ucis: un tanar de 21 de ani, ajutat de un adolescent de 16 ani. 

Totul a iesit la iveala zilele trecute, desi crima s-a petrecut in primavara acestui an. Cel care a solicitat sprijinul anchetatorilor a fost chiar proprietarul fermei si tatal principalului suspect. El a observat cainii care au scos din pamant un craniu de barbat.

Dupa ce au primit analizele ADN, anchetatorii si-au dat seama ca este vorba de un fost angajat al fermei si i-au adus la audieri pe fiul proprietarului si pe ajutorul acestuia, un adolescent de 16 ani.

Cei doi au recunoscut ca l-au batut pe barbat, apoi l-au lasat sa agonizeze, iar cand a murit l-au ingropat.

Nimeni nu si-a inchipuit ca oamenii care munceau acolo de la rasaritul soarelui pana noaptea erau tratati cu o asemenea cruzime. Martor al scenelor socante a fost un adolescent de 16 ani. Si acum ii tremura vocea, cand povesteste ce s-a intamplat la sfarsitul lunii martie.

Omul si-a gasit sfarsitul in camaruta in care a fost abandonat. 

Inculpatul in varsta de 21 de ani a fost arestat pentru 30 de zile si este cercetat pentru omor. Tanarul de 16 ani este cercetat pentru favorizarea infractorului si risca, la randul lui, sa ajunga in inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO