Trei câini ciobănești au sărit gardul și au sfâșiat cățelușa unei familii din Pitești

Ultima actualizare: 14-11-2019 19:14

Experienţă şocantă pentru o familie din Piteşti, iubitoare de animale. Stăpâna, care are o proprietate la ţară supravegheată video, a văzut pe telefonul mobil cum o căţeluşă adoptată de ea este sfâşiată de 3 dulăi săriţi peste gard.

Ciobanul care ar fi trebuit să vegheze asupra câinilor a asistat impasibil la scena îngrozitoare şi apoi şi-a văzut de drum, fără să-i pese de urmări. Şi nu ar fi primul atac de acest fel.

Atacul câinilor ciobăneşti, care mergeau după turma de oi, este greu de privit!. Dulăii sar gardul, încolţesc căţeluşa şi nu se lasă până nu o ucid. Încercarea celorlalţi câini ai familiei de a alunga intruşii n-au dat niciun rezultat. Stăpânii animalului ucis au văzut totul, de la Piteşti, pe ecranul telefonului mobil.

Gheorghe Dumitrescu: "Mi-au urmărit un câine care-i mai latra pe ei, mai aşa şi l-au executat în direct, sub ochii mei. Ciobanul nu a făcut nimic, nici măcar nu a strigat, sau doar s-a uitat, cred că se distra, i-a plăcut ce vedea."

Ciobanul spune că nu el a fost cu oile, ci un angajat de-al lui. Nu regretă incidentul şi susţine, cu tărie, ca lucrurile nu s-au întâmplat aşa cum se vede în imagini.

Vecinii ciobanului spun şi ei ca dulăii sunt agresivi, dar că nu ar fi un pericol decât pentru alţi câini.

Poliţiştii l-au amendat pe cioban cu 500 de lei, dar soţii din Piteşti sunt decişi să-şi găsească dreptatea în instanţă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO