Tinerii care au atacat si talharit un barbat in Cluj, arestati preventiv. Victima i-a urmarit si a cerut ajutorul politiei


Ultimul update: Joi 09 Februarie 2017 07:01
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2017 13:05
Categorie: Stiri actuale

Tinerii care saptamana trecuta au talharit un barbat in centrul vechi al Clujului au fost identificati si arestati preventiv.

Este vorba de trei baieti de 16 ani din Gherla. Chiar patronul localului, care a facut publice imaginile surporinse de camerele de supraveghere, i-a vazut zilele trecute, i-a recunoscut si a alertat politia.

Baietii l-au incoltit pe barbatul de 64 de ani, cand se plimba in Piata Muzeului din Cluj-Napoca. I-au dat cu spray paralizant in ochi, l-au imobilizat, iar mai apoi i-au furat telefonul mobil si 60 de lei. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui local din zona, iar patronul barului a facut publice imaginile. La doua zile dupa incident, barbatul i-a surprins pe agresori in centrul vechi, i-a urmarit si a cerut mai apoi sprijinul politiei locale si a jandarmilor.

Adolescentii au fost predati politistilor, iar instanta a decis ca toti trei sa fie arestati preventiv. Daca vor fi gasiti vinovati risca sa stea chiar si zece ani dupa gratii.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO