Teroarea in care traiesc o femeie si fiica ei din cauza sotului. Barbatul a dat foc casei, iar acum e de negasit

12-03-2015 07:30


Teama domneste intr-o comuna din judetul Bacau, dupa ce un barbat si-a dat foc la casa si a amenintat ca va mai incendia inca trei gospodarii.

Omul este insurat si are o fetita de 11 ani, care a ramas acum pe drumuri. Din spusele nevestei, barbatul este cunoscut in sat ca fiind scandalagiu si toti se tem de el.

Dupa ce si-a batut sotia si a dat foc locuintei, barbatul a plecat, iar politistii nu au reusit nici intr-o saptamana sa ii dea de urma.

Cristina Patrascu, proprietara casei: "Nu a ramas mare lucru din casa".

De ziua fetitei lui, care tocmai implinise 11 ani, barbatul a venit acasa baut si a inceput sa faca scandal. Cand nevasta l-a amenintat ca divorteaza, a lovit-o de cateva ori, a dat foc locuintei si a plecat.

Cristina Patrascu, sotie: "Nu se face dreptate. Am fost si la politie si la primarie si nu face nimeni nimic. Le-am spus sa il caute, nu il cauta nimeni".

De frica, femeia si-a luat fetita si, de o saptamana, dorm pe la prieteni. Mai rau, se plange ea, oamenii din sat ezita sa le primeasca de teama sotului.

Safta Antica - vecina: "Stau cu toporul in casa. A zis ca mai are 3 case de dat foc. Mi-e frica si mie".

Politistii spun ca ei incearca sa-l gaseasca pe individ.

Narcisa Butnaru - IJP Bacau: "Politistii desfasoara activitati pentr depistarea barbatului in cauza banuit de savarsirea infractiunilor de distrugere si amenintare. Se continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs evenimentul."

Pana cand politia va reusi sa-l prinda, Cristina si fetita ei, de 11 ani, vor sta in continuare cu teama.

VIDEO PROTVPLUS.RO