Tanara din Prahova, condamnata la 6 ani de inchisoare si decazuta din drepturile parintesti. La ce orori isi supunea fiica

Ultima actualizare: 02-02-2017 00:02

Caz revoltator la Breaza, judetul Prahova, unde o tanara a fost condamnata la 6 ani de inchisoare si decazuta din drepturile parintesti dupa ce si-a obligat fiica sa asiste la orgiile sale sexuale.

Tanara de 21 de ani recunoaste ca se prostitua si ca a invatat sa-si castige astfel existenta chiar de la mama ei. De altfel, femeia mai varstnica marturiseste ca partenerul ei de viata a intretinut raporturi sexuale cu fiica ei. Vecinii stiau totul.

Discutiile lor au ajuns si la urechile politistilor, iar cercetarile au scos la iveala lucruri si mai revoltatoare. Unul dintre partenerii tinerei, om insurat si angajat la primarie, ar fi abuzat de copila. Acum si el este condamnat la 9 ani de inchisoare. Sentinta nu este insa definitiva.

Luni, mama copilei era la munca in folosul comunitatii. Are mai multe amenzi neplatite pentru prostitutie. A aflat de condamnarea data de instanta, dar spune ca nu este vinovata.

La randul ei, mama tinerei si bunica fetitei de 6 ani, se disculpa.

Bunica fetitei: "Eu am invatat-o de bine, dar ea nu a ascultat. Copilul e facut din flori."

Vecinii povestesc insa lucruri ingrozitoare si spun ca tanara de 21 de ani isi folosea copilul, caruia uneori ii dadea sa bea, pentru a face bani in timpul orgiilor sale sexuale, in care mama isi vindea trupul barbatilor pentru bani de mancare.

Oamenii din Breaza sunt indignati de cele petrecute si spun ca pedeapsa este chiar prea mica pentru raul facut. Vinovati, in opinia lor, sunt si barbatii care au acceptat sa intretina relatii sexuale in prezenta copilului. Printre ei si un angajat al primariei din localitate.

Acum, copilul este in grija statului, iar psihologii incearca sa-l ajute sa uite prin ce a trecut.

Sentinta data de judecatoria Campina poate fi atacata la tribunal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO