Surpriza de care au avut parte turiștii care s-au dus la munte

Ultima actualizare: 25-05-2020 11:17

A fost un weekend cu nori și ploaie, dar turiștii care au ajuns la munte au avut motive de bucurie: în scurt timp norii s-au risipit, dezvăluind un peisaj ireal.

 

În plus, aerul de munte după ploaie a fost perfect pentru sportul în natură. Mulți dintre turiștii care au înfruntat norii și au urcat la Cota 1400 în Sinaia au fost recompensați de natură.

Din fericire, în a doua parte a zilei ploile s-au oprit, norii s-au risipit, iar turiștii au reușit să își continue drumețiile sau sporturile în aer liber

Tată: Hai, dă-i, dă-i, dă-i, Max, fără oprire până jos, da?
Fiu: Da!”.

Bogdan și fiul său sunt pasionați de traseele dificile cu bicicleta. Max, la 6 ani, are deja o experiență de aproape patru ani.

Reporter: Îți plac traseele mai dificile sau ușoare?
Max: Dificile și ușoare…
Tatăl: Aici avem unul dintre cele mai grele trasee, unde se ține campionatul național de downhill, l-a coborât pe tot în întregime”.

Bogdan: ”După cum se vede, polen, noroi, și noi, tot plini de noroi, alunecă mai tare, dar asta e distracția, face parte din sport”.

Ușor, ușor, ceața s-a ridicat, iar imaginile din vârful muntelui au fost de poveste.

 

”E prea multă poluare la noi în oraș”

 

După ce au urcat cu gondola sau cu mașina la Cota 1400 din Sinaia, turiștii au avut parte cu adevărat de o priveliște de poveste.

Turistă: ”Să facem o evadare în natură, pentru că ne-am săturat de mare. Și am profitat și de vremea asta frumoasă, răcoros decât vara pe căldură”.

Șoferii s-au bucurat de șoseaua liberă.

Reporter: Cum s-a circulat?
Șofer: Bine, chiar bine, șoseaua e liberă, nu e traficul cum era pe vremuri”.

Turistă: ”Mai luăm niște aer curat, că e prea multă poluare la noi în oraș”.

Meteorologii anunță ploi în zilele următoare la munte.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO