Street-food într-un parc din Cluj. Cât va dura și cum sunt respectate măsurile sanitare
În Cluj-Napoca, mâncarea a fost în centrul atenției. S-a întâmplat într-un parc din oraș, unde au ajuns mai multe rulote cu bucătari iscusiți, care vor rămâne acolo preț de o lună.
Oaspeții sunt așteptați cu un meniu variat, cu un decor boem și cu muzică live. Dar nu sunt uitate măsurile de siguranță atât de necesare în aceste vremuri tulburi.
Mirosuri ispititoare răzbesc de la cele 12 rulote în care bucătari pricepuți pregătesc bunătăți variate, pentru toate gusturile. Iar meniul, greu de refuzat de pofticioși, merge de minune cu o gură de aer proaspăt.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Femeie: „E chiar plăcut și este un loc în care poți să te relaxezi cât de cât. Oferta este variată, nu este aglomerație, deci e chiar plăcut. E prima dată când am venit, dar îmi place.”
Bărbat: „Tocmai ce am ajuns, dar unele dintre felurile noastre preferate de mâncare sunt aici, deci cred că va fi foarte frumos și atmosfera e foarte plăcută.”
Gurmanzii sunt așteptați la o terasă uriașă din Cluj-Napoca până pe 2 august, de marți până duminică, între orele 12 și 22. Însă pot intra doar 350 de persoane în același timp, pentru că organizatorii vor să fie siguri că poate fi păstrată distanța fizică.
Constantin Covaliu, organizator: „Ne-am asigurat că oamenii să stea cât mai distanțați. Am distanțat mesele la cel puțin doi metri unele de altele. Am pus dezinfectant peste tot. Aria de 6000 de metri pătrați este controlată, în sensul în care e încercuită cu garduri. Se face intrarea pe o intrare separată, ieșirea pe o ieșire separată. Măsuram temperatura oamenilor la intare.”
Pe lângă mâncare, oaspeții sunt întâmpinați și cu muzică.