Soferul de 19 ani care a provocat un accident demn de filmele de groaza in Brasov va fi externat. Risca 7 ani de inchisoare

Ultima actualizare: 26-03-2015 06:54

Tanarul de 19 ani, din Brasov, care si-a condus la moarte trei prieteni buni, va fi externat luni si va trebui sa dea declaratii politistilor pentru cumplitul accident provocat de el sambata noaptea, pe o strada din oras.

Atat el cat si pasagera din dreapta au avut un noroc incredibil: au scapat aproape neatinsi din impactul care a rupt masina in doua. Toti cei trei tineri care se aflau pe bancheta din spate, o fata de 19 ani si doi baieti de 23 de ani, au murit pe loc.

Cei cinci tineri - doua fete si trei baieti - erau prieteni buni si obisnuiau sa petreca impreuna sfarsitul de saptamana. Sambata dupa amiaza au plecat, ca de obicei, sa se distreze. Unul dintre baieti, in varsta de 19 ani, isi luase permis in urma cu doar trei saptamani si a fost bucuros sa-si invite amicii in masina lui. Cu totii au petrecut pana dupa miezul noptii la un restaurant.

Soferul nu a baut dar, la intoarcerea acasa, a profitat de faptul ca soselele erau libere si a apasat foarte tare pedala de acceleratie. Intro curba usoara, a pierdut controlul masinii si a izbit violet un stalp. Masina s-a rupt efectiv in doua bucati. Toti cei trei tineri aflati pe bancheta din spate au murit. Soferul si pasagera din dreapta lui au scapat cu rani usoare iar astazi urmeaza sa fie externati din spital. Tanarul vinovat de tragedie risca 7 ani de inchisoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO