Siemens plăteşte angajaţilor din toată lumea un bonus Covid de până la 1.000 de euro. Câți salariați are în România

Ultima actualizare: 02-11-2020 20:07
Siemens plăteşte angajaţilor din toată lumea un bonus Covid de până la 1.000 de euro
Getty

Majoritatea angajaţilor Siemens AG va beneficia de un bonus legat de pandemia Covid-19 de până la 1.000 de euro, adăugându-se unor cheltuieli totale programate de companie de 200 de milioane euro, a anunţat luni conglomeratul german industrial Siemens.

 

Toţi angajaţii Siemens, cu excepţia conducerii superioare, sunt eligibili. Bonusul ar putea ajunge la aproximativ 235.000 de angajaţi.

"Ultimele luni au reprezentat o imensă provocare pentru companie, pe care încercăm să o depăşim cu bine împreună. Plata bonusurilor subliniază valoarea pe care compania o aplică performanţei extraordinare şi eforturilor colegilor noştri în cele mai dificile condiţii", a afirmat directorul general al Siemens, Joe Kaeser.

Plata bonusurilor va începe din acest an. Vor fi plătite sume de până la 1.000 de euro, dar nivelul exact va fi ajustat conform puterii de cumpărare din diferite ţări, a informat Siemens.

 

Siemens are în România peste 2.200 de angajați

 

Siemens Healthineers, divizia medicală a grupului german Siemens, a anunţat luni că se aşteaptă anul viitor la o creştere a vânzărilor între 5 şi 8%, pe fondul efectelor pandemiei.

În trimestrul trei din 2020, profitul operaţional a scăzut cu 20%, la 626 milioane de euro, în timp ce analiştii se aşteptau la 644 milioane de euro.

Compania Siemens, prezentă de 114 ani în România, operează aici patru fabrici şi şase centre de cercetare-dezvoltare şi hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajaţi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO