Sediul RAR din Timisoara a fost jefuit. Cati bani erau in seiful de 800 de kilograme cu care au fugit hotii


Ultimul update: Duminica 05 Octombrie 2014 06:53
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2014 13:00
Categorie: Stiri actuale

Sediul Registrului Auto Roman din Timiosara a fost pradat miercuri noapte de hoti.

Persoane inca neidentificate au intrat in sediul institutiei pe usa din spate si au plecat cu un seif greu de 800 de kilograme, in care erau 6.700 de lei. Paznicii care ar fi trebuit sa fie la datorie spun ca nu au vazut nimic suspect. In plus, sistemul de alarmare din biroul unde era caseria fusese dezactivat. Anchetatorii incearca sa dea acum de urma hotilor!

Cel mai probabil, spun anchetatorii, hotii au actionat la pont. Casierul institutiei a depus banii la banca, ieri dupa-amiaza. Asa ca in seif nu era o suma prea mare.

"Au intrat niste hoti si au luat seiful azi-noapte. Noi cand am venit de dimineata ni s-a zis. Norocul nostru este ca, in fiecare zi, depunem banii la banca iar in seif era o suma relativ mica de bani", povesteste Cosmin Costa, directorul Registrului Auto Roman, filiala Timis.

Soferii programati pentru revizia tehnica a masinilor in aceasta dimineata au fost nevoiti sa astepte pana ce criminalistii au terminat cercetarile.

Discutie reporter-sofer:

“-Eram programat la ora 8 si am inteles ca abia la 11 intru”
“-Stiti ce s-a intampla?”
“-Nu stiu, am inteles ca este vorba de un furt. Au luat seiful”

Politistii spun ca seiful a fost probabil transportat cu o masina. Ciudat este ca cei doi paznici sustin ca nu au observat nimic neobisnuit. Acum sunt cercetati pentru neglijenta.

In urma acestui incident, politistii de la IPJ Timis au fost sesizati si au efectuat cercetari in vederea stabilirii persoanelor in fapta.

Anchetatorii au luat amprente si au adus si un caine de urme, in speranta ca vor da de urma hotilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO